Όταν η «συναίνεση» πάει περιοδεία

Ανακοίνωση του ΚΚΕ Λυκόβρυσης – Πεύκης

«Μεγάλη έκπληξη» περίμενε όσους βρέθηκαν στην αγορά της Πεύκης και της Λυκόβρυσης τις προηγούμενες μέρες όπου πολυπληθής αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας συνόδευσε την υπουργό κ. Κεραμέως στη βόλτα της στο δήμο μας.

..

Μέσα στην «παρέα» της κ. Κεραμέως, όπως μαρτυρούν κάτοικοι του Δήμου μας, ήταν επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων όπως ο κ. Λέων, ο κ. Κωνσταντίνου και ο κ. Ιωάννου αλλά και μέλη αυτών των παρατάξεων που μάλιστα στις περσινές τοπικές εκλογές ήθελαν να παρουσιάζονται και ως πολυσυλλεκτικοί και αχρωμάτιστοι.

..

Το εντυπωσιακό αλλά και αναμενόμενο είναι ότι μαζί τους βρέθηκε και ο σημερινός δήμαρχος κ. Ψυχάλης, που ανήκει στο χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά μάλλον θέλει να τα έχει καλά και με τη ΝΔ. Είναι κοντινές οι μνήμες των περσινών τοπικών εκλογών όπου στελέχη του καλούσαν δημόσια σε στήριξη του εκλεκτού της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής, κ. Χαρδαλιά.

..

Αυτοί λοιπόν που στα δημοτικά έδρανα τσακώνονται σαν τα κοκόρια, για το ποιος κάνει ή θα μπορούσε να κάνει την καλύτερη διαχείριση της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων κάθε χρώματος, τα βρίσκουν μία χαρά στη στήριξη της κυβέρνησης προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά.

..

Όπως τα κόμματά του συστήματος, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα αριστερά και Ελλ. Λύση συναινούν στο 50% και βάλε μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, έτσι και τα τοπικά στελέχη τους χέρι χέρι στηρίζουν την αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ.