Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης ο Κώστας Αποστολίδης

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης ο επικεφαλής της Παράταξης “Πεντέλη Πόλη Πρότυπο”, Κώστας Αποστολίδης, μετά και την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων των εκλογών από το Εκλογοδικείο που δίνει μια έδρα στην Παράταξη. Όπως έχει γνωστοποιήσει η “Πεντέλη Πόλη Πρότυπο” και επιβεβαιώνει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου, θα υπάρχει εναλλαγή στη θέση των συμβούλων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της “Πεντέλη Πόλη Πρότυπο” έχει ως εξής:

Σήμερα (σημ: στις 19/2) στο Δημαρχείο Πεντέλης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Κώστα Αποστολίδη ως πρώτου δημοτικού συμβούλου εκ μέρους της παράταξής μας ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ.

Τονίζουμε στην αρχή της νέας δημοτικής περιόδου ότι το κύριο ζητούμενο για εμάς είναι να εστιάσουμε στα πραγματικά ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας.

Επιλέγουμε να μην αφήνουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες να κυριαρχούν στη δημόσια συζήτηση. Αντίθετα, με πολιτική με αρχές, πρόγραμμα και δεσμεύσεις που δημιουργούν συμμαχίες και αντιθέσεις, επιλέγουμε να αγωνιστούμε για λύσεις σε προβλήματα που θα βελτιώσουν πραγματικά τις ζωές μας και τις ζωές των κατοίκων του δήμου μας.

Σε όσους έσπευσαν να μας λοιδορήσουν και να μας στοχοποιήσουν δημόσια, απαντάμε ότι η πολιτική υποκρισία, ο τυχοδιωκτισμός και η επιδίωξη για οφέλη από τη νομή της εξουσίας είναι χαρακτηριστικά άλλων και δεν πείθουν όσες και όσους επιλέγουν να εκφραστούν και να επιδιώξουν συλλογικά τη βελτίωση της καθημερινής τους ζωής.