Ολοκληρώθηκε η δράση συλλογής σχολικών ειδών του “Όλοι Μαζί Μπορούμε” στο Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας

|||

|||

         Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

        Η Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ήταν αφιερωμένη στη συλλογή σχολικών ειδών για μαθητές σχολείων της πόλης μας, σε μία συγκινητική δράση προσφοράς και εθελοντισμού που τείνει να γίνει θεσμός και που συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

 

       Δεκάδες συνδημότες μας από τις 10 το πρωί έως τις 6 απόγευμα βρέθηκαν στο χώρο του Δημαρχείου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και του Δήμου μας, γεμίζοντας τις τσάντες μαθητών σχολείων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, με τετράδια, μολύβια, γόμες, ξύστρες, στυλό, κασετίνες, και πολλά ακόμα σχολικά είδη – όλα καινούργια και σε άριστη κατάσταση!

 

      Παρόντες στη δράση ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης, η Εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλος Εθελοντισμού Σοφία Αλεφραγκή, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλης Κουτσάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Κωνσταντινίδης, ο Αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. Χρήστος Κοπελούσος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής Ηλίας Τάφας και Σωτήρης Κοσκολέτος, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Χαρά Δαρσακλή, Νίκος Κριεκούκης, Αγγελική Σουρτζή και στελέχη του Δήμου.

 

     Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας και του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας ήταν εκεί και συνέλεξαν σε περισσότερες από 25 κούτες τα προσφερόμενα είδη, τα οποία και θα μοιράσουν τις προσεχείς ημέρες σε παιδιά οικογενειών που είναι εγγεγραμμένες στις κοινωνικές μας δομές.

 

   Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες τις συμπολίτισσές μας και όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν και στήριξαν μία ακόμη δράση αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Με την συνεισφορά σας θα μοιράσουμε και φέτος χαμόγελα και αγάπη σε μικρούς μαθητές που το έχουν πραγματικά ανάγκη!