Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση των σχολικών διαβάσεων στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση των σχολικών διαβάσεων στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία MAGIC BUS και το πρόγραμμα Safe Project. Την επίβλεψη της δράσης την είχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Μπελεχρής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Την διαμόρφωση των σχολικών διαβάσεων ολοκλήρωσε ο δήμος μας Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με την εταιρεία MAGIC BUS, το πρόγραμμα Safe Project και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστα Μπελεχρή, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών από τα σχολεία.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δηλώνει σχετικά:

Εκσυγχρονίζουμε με μηδενικό κόστος τις σχολικές μας διαβάσεις προκειμένου μαθητές και παιδιά να περνούν με ασφάλεια τον δρόμο. Οι διαβάσεις γίνονται εμφανείς για τους διερχόμενους οδηγούς, μεγιστοποιώντας την ασφάλεια μαθητών και παιδιών. Ευχαριστώ θερμά την εταιρεία MAGIC BUS και την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας για την αξιοποίηση του προγράμματος Safe Project για την ασφαλή διάβαση των μαθητών στα σχολεία.

Αναβαθμίζουμε το Προάστιό μας και συνεχίζουμε να το αλλάζουμε προς το καλύτερο!