Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διάνοιξης της οδού Νίκης στη Λυκόβρυση, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου και ολοκληρώθηκαν χθες, 19 Νοεμβρίου 2025. Επόμενος στόχος της διοίκησης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, είναι η διαμόρφωση της οδού σε ένα σύγχρονο πεζόδρομο.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:
Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, συνεπής στον προγραμματισμό και την πραγματοποίηση σημαντικών έργων που αναβαθμίζουν τη ζωή στην πόλη, ανακοινώνει με ικανοποίηση ότι τα τεχνικά του συνεργεία ολοκλήρωσαν, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2025, τη διάνοιξη της οδού Νίκης, στη Λυκόβρυση.
Επόμενο βήμα θα είναι η διαμόρφωση της οδού σε ένα σύγχρονο πεζόδρομο.
Με το έργο αυτό γίνεται ένα ακόμα σημαντικό βήμα για να λάβει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης τη δωρεά έκτασης 4 στρεμμάτων στο πολεοδομικό κέντρο της Λυκόβρυσης, στην οποία θα κατασκευαστεί μια νέα αθλητική εγκατάσταση, για την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δηλώνει: «Σταθερή βούληση της Δημοτικής μας Αρχής είναι η δημιουργία ενός Δήμου με σύγχρονους δρόμους και υποδομές για τους δημότες, σε κάθε πολεοδομική του ενότητα. Συνεχίζουμε με σχέδιο, συνέπεια και αποφασιστικότητα να επενδύουμε σε έργα πνοής που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής.»




