Το Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2025 από τις 12:00 έως τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών.
Η DSA, ο Σύλλογος Αποφοίτων και ο Σύλλογος Γονέων της Σχολής απευθύνουν πρόσκληση σε αυτήν τη δημοφιλή γιορτή της σχολικής κοινότητας, τα έσοδα της οποίας ενισχύουν κάθε χρόνο το ταμείο υποτροφιών της Σχολής για τους τελειόφοιτους μαθητές και τις τελειόφοιτες μαθήτριες.
«Tο Oktoberfest αποτελεί μια καλή ευκαιρία, να ξανασυνδεθείτε με παλιούς γνωστούς και φίλους, να κάνετε νέες γνωριμίες και να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα στη DSA, απολαμβάνοντας λουκάνικα, “Leberkäse”, μπρέτσελ και δροσερή μπίρα. Παράλληλα, ένα πλούσιο πρόγραμμα με διασκεδαστικές παιδικές δραστηριότητες θα φροντίσει, ώστε να περάσουν όμορφα μικροί και μεγάλοι επισκέπτες», αναφέρει η σχετική πρόσκληση.