Οι μαθητές του 7ου Δημ. Σχολείου στόλισαν το δένδρο στην Πλατεία Νησίδας - EKFRASI.net

Οι μαθητές του 7ου Δημ. Σχολείου στόλισαν το δένδρο στην Πλατεία Νησίδας

Οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, ανέλαβαν την πρωτοβουλία και, σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, στόλισαν με χριστουγεννιάτικα στολίδια το δέντρο της πλατείας Νησίδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας έχει ως εξής:

Πρώτη φορά τα παιδιά της πόλης στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα στις γειτονιές τους, ενισχύοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων και την εορταστική ατμόσφαιρα στο δημόσιο χώρο.

Ακόμη ένα χριστουγεννιάτικο δένδρο στολίσαμε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2024 στην Πλατεία Νησίδας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην εορταστική δράση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αλέκος Γούλας.

Επικαιρότητα

24ωρη παναττική απεργία των ναυτεργατών – Ακυρώσεις σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

24ωρη παναττική απεργία των ναυτεργατών – Ακυρώσεις σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Σε 24ωρη παναττική απεργία προχώρησαν από τα ξημερώματα τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ (Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού) και ΠΕΝΕΝ (Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού), αντιδρώντας

Χρειαζόμαστε νέους αθλητικούς χώρους, όχι μόνο αναπλάσεις των υπαρχόντων, λέει η “ΝΙΚΗ Των Πολιτών” Αγίας Παρασκευής

Με ανακοίνωση της, η Δημοτική Παράταξη “ΝΙΚΗ Των Πολιτών” Αγίας Παρασκευής παίρνει θέση στο θέμα της ανάγκης δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο. Τονίζει το