Οι Ελληνοκύπριοι Βριλησσίων πραγματοποίησαν τον αποκριάτικο χορό τους

Οι Ελληνοκύπριοι των Βριλησσίων πραγματοποίησαν τον αποκριάτικο χορό τους στην κατάμεστη αίθουσα της κυπριακής ταβέρνας “Αφροδίτη”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελληνοκυπρίων Βριλησσίων έχει ως εξής:

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου Ελληνοκυπρίων Βριλησσίων συμμετείχαν στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του συλλόγου που έλαβε χώρα στην Κυπριακή Ταβέρνα «Αφροδίτη».

O Πολιτιστικός Σύλλογος Ελληνοκυπρίων Βριλησσίων έχει δεκαέξι και πλέον χρόνια δράσης στον Δήμο Βριλησσίων με βασικούς πυλώνες την παραγωγή πολιτισμού στο Δήμο μας, διοργανώνοντας ή συμμετέχοντας σε σειρά λοιπών εκδηλώσεων με πολιτιστικό, ψυχαγωγικό ή ενημερωτικό, χαρακτήρα.

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία μία μεγάλη γιορτή με στόχο την εξωστρέφεια και την προαγωγή των Κυπριακών πολιτιστικών παραδόσεων, καθώς και τη διαφύλαξη και την αναβίωση της παράδοσης, της ιστορίας, του λαϊκού πολιτισμού, των εθίμων και ηθών του τόπου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, που απαρτίζεται από την Πρόεδρο κα. Χατζηκωνσταντίνου Μαριάνθη, τον Αντιπρόεδρο κ. Δεσποτίδη Μάριο, τον Γεν. Γραμματέα κ. Χριστοδούλου Ανδρέα, την Ταμία κ. Παττίχη Τερέζα Άννα και τα μέλη κα. Δεσποτίδου Ζανέτ (Ιωαννα), κα Χατζηκωνσταντίνου Φωτεινή, κ. Κατσαμπίδη Παναγιώτη και κα Αραμπατζή Μαρία, καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους και δεσμευτήκαν για την ανάπτυξη του συλλόγου με περισσότερες δράσεις πολιτισμικού χαρακτήρα.

Τον χορό τίμησαν με την Παρουσία τους ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Γιάννης Πισιμίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα. Λουκία Κεφαλογίαννη, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κα. Μαρία Κουρή, ο Σύμβουλος της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νεόφυτος Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων κ. Κάππας Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γούναρης Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αναστάσιος Δημητρίου, ο Πρόεδρος της ΟΚΟΕ κ Γιώργος Συλλούρης, ο π. Υπουργός Παιδείας και πολιτισμού & τ. Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Κυριάκος Κενεβέζος, ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Κυπρίων Αττικής κ. Αλέξης Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βράχου Βριλησσίων κ Αργύρης Κεχαγιάς, η Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων κα Κατερίνα Χρυσοπούλου, η Εθνική Συντονίστρια του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. κα Νταίζη Παπαθανασοπούλου καθώς και εκατοντάδες φίλοι της Κύπρου.

Τα Δώρα της λαχειοφόρου ήταν ευγενικές χορηγίες του καταστήματος Jo Maxx, του καταστήματος Max Boutique, της κα Μαρίας Μπουρνουσούζη, του καταστήματος Μichelle fashion, της εταιρίας ΜonoScience, του καταστήματος Μπουτίκ Ροζ Μωβ, του καταστήματος Patistas cosmetics, του Παλαιοπωλείου Σκέντζα, του κ. Παναγιώτη Κατσαμπίδη, του καταστήματος Rich Boutique, του κέντρου ειδικών θεραπειών & μελέτης Speech Academy, της Ταβέρνας Αφροδίτη, του καταστήματος Το Παιχνίδι, του χώρου εστίασης Foodie Bar και του καταστήματος The foukou project. Οι παρευρισκόμενοι παρέλαβαν δώρο γλαστράκια με λουλούδια τα οποία ήταν μια ευγενική χορηγία του κ. Παναγιώτη Κατσαμπίδη.