“Ωχ τα νεφρά μου” στο δημοτικό θέατρο Νέας Ιωνίας

Κατάμεστη ήταν το βράδυ της Κυριακής,  η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου της Νέας Ιωνίας “Γιάννης Δομνάκης”, στην πρεμιέρα του Θεατρικού έργου «Ωχ τα νεφρά μου»  του Μπάμπη Τσικληρόπουλου, που  σκηνοθέτησε ο Ιωσήφ Πολυκάρπου.  Με την μαζική τους προσέλευση  οι  δημότες χειροκρότησαν  την πρωτοβουλία του Δήμου να επαναλειτουργήσει το Δημοτικό Θέατρο που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε εγκαταλείψει στην τύχη του.

..

Σε χρόνο ρεκόρ αποκαταστάθηκε η αίθουσα και έγινε προσβάσιμη για  την  πραγματοποιήση  της παράστασης η οποία θα συνεχιστεί δωρεάν κάθε Σαββατοκύριακο στις 20.30  μέχρι το τέλος Μαΐου .

..

Μόνο θετικά σχόλια είχαν όλοι όσοι παρακολούθησαν την παράσταση για την ερμηνεία των ηθοποιών η οποία κάθε άλλο παρά θύμιζε ερασιτέχνες . Στην παράσταση έπαιξαν οι Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, Χρήστος Πανταζης, Παναγιώτης Πουλακίδας και Ελένη Νίνα

..

Στην πλούσια παράδοση της Νέας Ιωνίας και στα 42 χρόνια λειτουργίας  του Θεάτρου αναφέρθηκε στον σύντομο χαιρετισμό  του  ο Δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης  ο οποίος συνεχάρη  όλους τους συντελεστές για την προσφορά τους.