Ο Παναγιώτης Στρατηγάκης στη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Τον Παναγιώτη Στρατηγάκη καλωσορίζει η «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» και ο επικεφαλής Γιώργος Οικονόμου. Η παράταξη αναφέρει τα εξής:

Καλωσορίζουμε τον εκλεκτό συμπολίτη μας, Παναγιώτη Στρατηγάκη, στη δημοτική μας παράταξη.

Ο Παναγιώτης είναι στέλεχος επιχειρήσεων, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε φαρμακευτικές επιχειρήσεις αλλά και σε επιχειρήσεις στο χώρο της ενέργειας και της ναυτιλίας, σε διευθύνσεις Πωλήσεων, Finance και Marketing. Φοίτησε στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική ανάλυση (MSc) του Πανεπιστημίου Πειραιά. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη επιχειρήσεων και ανθρώπινου δυναμικού, με ισχυρό υπόβαθρο σε xρηματοοικονομικά θέματα. Είναι ένας πολύ ενεργός δημότης και κυρίως αξιόπιστος επαγγελματίας, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είμαι βέβαιος ότι με το ήθος, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνουν θα βοηθήσει σημαντικά την συλλογική προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Η δήλωση του Παναγιώτη Στρατηγάκη:

“Αξιότιμοι συμπολίτες της Αγίας Παρασκευής,

Με μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό, υποβάλλω την υποψηφιότητα μου για τη θέση του δημοτικού συμβούλου με τη παράταξη “ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αγία Παρασκευή” με Υπ. Δήμαρχο τον Γιώργο Οικονόμου, που κατέχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας.

Προτεραιότητα μου είναι να εργαστώ ενεργά για να διασφαλίσουμε τη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής, με ιδιαίτερη έμφαση στις κοινωνικές δομές, βασιζόμενοι στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Θα εργαστούμε συλλογικά, για τη διατήρηση και προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος αλλά και όλων των υπαρχόντων υποδομών του δήμου μας.

Επίσης, επιθυμώ να δημιουργήσουμε μία πόλη που θα είναι περήφανη να αποκαλεί κανείς σπίτι του, μια πόλη που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες για όλους και θα διατηρεί την υψηλή ποιότητα ζωής που αξίζουμε.”