Ο Παν. Μανούρης συναντήθηκε με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθήνας Χάρη Μπελτεγρή

|||

|||

          Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Δημιουργία – Αλληλεγγύη” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

         Πραγματοποιήθηκε στις  11 Νοεμβρίου  συνάντηση του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” του Δήμου  Νέας Ιωνίας κ. Παναγιώτη Μανούρη με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθήνας κ.Μπελτεγρή Χάρη
 
 
         Σε εγκάρδιο κλίμα παρουσιάστηκαν τα βασικά σημεία του προγράμματος του Παναγιώτη Μανούρη για τον Δήμο της Νέας Ιωνίας. Παράλληλα υπήρξε ταύτιση απόψεων για τον πολύπαθο τομέα της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για  τις πρωτοβουλίες που πρέπει να παρθούν ώστε να περάσουν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες σε ένα πραγματικό Αυτδιοικητικό περιβάλλον με αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων.  
 
 
        Συμφώνησαν και οι δύο πλευρές για συνεργασία με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής, της καθημερινότητας των πολιτών και την ανάπτυξη της τοπικής εμπορικής δραστηριότητας. Ο κ.Μανούρης τόνισε ότι θέλουμε έργα από την κάθε Κυβέρνηση και διαμόρφωση ενός σταθερού θεσμικού  πλαισίου αποκεντρωμένης διοίκησης του κράτους που να υλοποιείται όμως στην πράξη .  Ο Γραμματέας κ.Μπελτεγρης δεσμεύτηκε να διαβιβάσει τόσο στον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ όσο και στον Πρόεδρο τις προτάσεις που με σαφήνεια  κατατέθηκαν . 
 
 
        Ο Παναγιώτης Μανούρης κλείνοντας ευχαρίστησε τον Γραμματέα κ. Μπελτεγρή  για την εποικοδομητική συζήτηση και  διαβεβαίωσε  ότι  η ανεξάρτητη παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη”, που αποτελεί και την μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Νέας Ιωνίας, θα συνεχίσει με προτάσεις, όραμα και εποικοδομητική κριτική να λειτουργεί με αποκλειστικό  γνώμονα το καλό της πόλης και των κατοίκων της.