Ο κύβος ερρίφθη: Ανακοινώνει και επίσημα ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής για τις εκλογές του Οκτωβρίου ανακοινώνει και επίσημα ο Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσω συνέντευξης τύπουτην Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, στη 1 το μεσημέρι στο Village shopping and more, στο Ρέντη (Θηβών και Καναπιτσερή).

«8 φορές εκλεγμένος Δήμαρχος»

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στις γειτονιές του Πειραιά.
Πτυχιούχος Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.).

Δημιούργησε δικό του Τεχνικό Γραφείο στο Ρέντη, ασχολήθηκε με μελέτες/κατασκευές και παράλληλα για 15 χρόνια, δίδαξε το μάθημα της «Αντισεισμικής Τεχνολογίας»  στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π.

Από το 1994 και μέχρι σήμερα, (2023) υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση εκλεγόμενος οχτώ (8) συνεχόμενες φορές στο αξίωμα του Δημάρχου, αρχικά στο Δήμο Ρέντη και από το 2010 στον ενιαίο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη με ποσοστά εκλογής 60% και άνω.

Δείτε ακόμα: 24ωρη απεργία στο μετρό την Τρίτη

Διετέλεσε Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) τη διετία 1998-1999 και για περισσότερα από 20 χρόνια συμμετέχει ως Πρόεδρος και μέλος όλων σχεδόν των θεσμοθετημένων Επιτροπών της ΚΕΔΕ και των Διοικητικών Συμβουλίων της ως επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης «Νέα Αυτοδιοίκηση».

Συμμετείχε επί σειρά ετών στα Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.)  και του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης  (Ε.Κ.Δ.Δ.Α) και υπήρξε μέλος της 4μελούς αντιπροσωπίας της ΚΕΔΕ στην Ένωση Δήμων και Περιφερειών Ευρώπης (CERM)  και του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών (C.L.R.A.E.) του Συμβουλίου της Ευρώπης.