Ο Κ. Τσιαμπάς στη λαϊκή του Τσακού

Στη λαϊκή του Τσακού βρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα για την Αγία Παρασκευή» Κώστας Τσιαμπάς μαζί με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους: Κωνσταντίνο Τσουκαλά, Δημήτρη Κακούνη, Μαρία Αρίδα, Δημήτρη Αγγελόπουλο, Δημήτρη Κουμουστιώτη, Γιώργο Βαμβακά και Μανώλη Γιαλούρη. Η παράταξη με ανακοίνωση της αναφέρει αναλυτικά:

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας δόθηκε στους κατοίκους εκλογικό υλικό με προτάσεις της παράταξης για την γειτονιά του Τσακού.

Οι κάτοικοι συζήτησαν τα προβλήματα της περιοχής με τον Υποψήφιο Δήμαρχο και του εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Ο κ. Τσιαμπάς τόνισε μεταξύ άλλων, «Τα προβλήματα του Τσακού είναι πολλά αλλά. με τον σχεδιασμό και τις προτάσεις που καταθέσαμε, είμαι βέβαιος, ότι θα τα καταφέρουμε και θα δούμε ξανά την γειτονιά του Τσακού να πρωτοστατεί.

Το αύριο της πόλης, εξαρτάται αποκλειστικά από τους δημότες και το τι θα επιλέξουν. Ας αφήσουμε το τι έγινε από τους δημάρχους που εκλέχτηκαν μέχρι τώρα, και αδιαφόρησαν για τα θέματα της καθημερινότητας αλλά και τα έργα πνοής που έπρεπε να έχουν γίνει στην Αγία Παρασκευή.

Τώρα ας βάλουμε μπροστά το σχέδιο ολοκληρωτικής αλλαγής που προτείνουμε δίνοντας μια ευκαιρία στη πόλη μας.

Και κλείνοντας ανέφερε, είμαι βέβαιος ότι οι συνδημότες μας θα πράξουν το καλύτερο και θα μας στηρίξουν στις 8 Οκτωβρίου γυρίζοντας σελίδα στο δήμο μας».