“Ο εξόριστος” στην Κινηματογραφική Λέσχη Βύρωνα

Στο πλαίσιο του νέου κύκλου προβολών, με τίτλο: Το καχύποπτο βλέμμα Εικόνες του “άλλου” – Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 8.00′ μ.μ. στο ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας Βύρωνα (Εντευκτήριο Προσκόπων Βύρωνα), Βουτζά 73 και Φλέμινγκ

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Βύρωνα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Συνεχίζονται οι Κινηματογραφικές Βραδιές του Δήμου Βύρωνα με τον νέο κύκλο προβολών, με τίτλο: Το καχύποπτο βλέμμα Εικόνες του «άλλου», την Παρασκευή 3.11.2023, με την προβολή της ταινίας “Εξόριστος”.

Σκηνοθεσία: Βίσαρ Μορίνα

Σενάριο: Βίσαρ Μορίνα

Φωτογραφία: Ματέο Κόκο

Παίζουν: Μίσελ ΜατίσεβιτςΣάντρα Χέλερ, Ράινερ Μποκ

Γερμανό Κοσοβαρική ταινία του 2020, 121΄

Ο Τζαφέρ με καταγωγή από το Κόσοβο ζει εδώ και πολλά χρόνια στη Γερμανία. Εξειδικευμένο στέλεχος μιας φαρμακοβιομηχανίας, ευκατάστατος και με ήρεμη οικογενειακή ζωή. Μέχρι που κάποια στιγμή ανακαλύπτει πίσω από την κουρτίνα της συμβατικής ευγένειας πως για κάποιους παραμένει ένας παρείσακτος, ένας ξένος.

Βίσαρ Μορίνα, ενδεικτική φιλμογραφία: Ο μπαμπάς μου

Μετά την προβολή ακολουθεί συζήτηση με την καθηγήτρια Ελίζα Άννα Δελβερούδη Ιστορικό του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Παρασκευή 3.11.2023, 8 μ.μ.

Η προβολή θα γίνει στο ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας Βύρωνα (Εντευκτήριο Προσκόπων Βύρωνα), Βουτζά 73 και Φλέμινγκ

Είσοδος Ελεύθερη


Κοινωνική Προσφορά: Με αφορμή την προβολή της ταινίας συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Παροχή Συσσιτίου).