Ο Δήμος είμαι ΕΓΩ! Και σε όποιον αρέσει…

Αυτό περίπου φαίνεται να λέει, με πράξεις, η απερχόμενη Δήμαρχος Νέας Ιωνίας και η δημοτική της αρχή. Το “Ionia cup 2023” το επιβεβαίωσε.

..

Την ώρα που δε μπορούν να λύσουν στοιχειώδη προβλήματα κάνουν επικοινωνιακά παιχνίδια με τους συλλόγους

..

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστριας της Έκφρασης, το οποίο τα λέει και “γλυκά”. Εμείς θα τα λέγαμε πιο “χοντρά”

Αίσθηση για μία ακόμη φορά έχει δημιουργήσει η συμπεριφορά της Δημάρχου Νέας Ιωνίας, η οποία χρησιμοποιεί τους Συλλόγους της πόλης για την δική της προβολή της αλλά και των στελεχών της παράταξής της.

..

Τελευταίο παράδειγμα είναι η αθλητική διοργάνωση του «Ionia Cup 2023», ενός πρωταθλήματος mini soccer, του οποίου ο τελικός διεξήχθη στο γήπεδο 5×5 της Δεμιρδεσίου αυτές τις ημέρες.

Πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας είναι τα παιδιά της ερασιτεχνικής ομάδας mini soccer «Real Ionias». Στην συγκεκριμένη εκδήλωση παραβρέθηκαν μόνο η Δήμαρχος , η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ και υποψήφιοι της παράταξης της καθώς μόνον αυτοί γνώριζαν.

..

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκαν αντιδράσεις από τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης, που έμαθαν για την εκδήλωση κατόπιν εορτής από τα ΜΜΕ. Πρόκειται για την μόνιμη εξωθεσμική πρακτική της κ. Θωμαϊδου, η οποία εκμεταλλεύεται την θέση της και τα πράγματα του Δήμου για δικό της πολιτικό όφελος.

..

Σημείωση της Έκφρασης: Να είναι και λίγο “ψυλιασμένοι” οι φορείς. Οι άνθρωποι της διοίκησης δεν έχουν “μέτρο” και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πάντα στην – απελπισμένη – προσπάθεια μήπως και διασωθούν.