Ο Δήμος Χαλανδρίου τιμά τον Τάκη Καφετζή

Ο Δήμος Χαλανδρίου τιμά σε ειδική εκδήλωση τον Τάκη Καφετζή ως πολιτικό επιστήμονα και επώνυμο δημότη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 7 μ.μ. στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρείας & Τομπάζη).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Χαλανδρίου έχει ως εξής:

Με την εκδήλωση «Η προσφορά του Τάκη Καφετζή στις επιστήμες και το Χαλάνδρι», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 7 μ.μ. στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρείας & Τομπάζη), ο Δήμος Χαλανδρίου τιμά τον επιστήμονα Τάκη Καφετζή για την τεράστια συμβολή του στην ανάπτυξη της πολιτικής επιστήμης και της κοινωνικής έρευνας στη χώρα μας, αλλά και τον άνθρωπο που ανιδιοτελώς πρόσφερε στην κοινωνία αλλά και την πόλη του, το Χαλάνδρι, στην οποία δώρισε την προσωπική του βιβλιοθήκη.

Θα μιλήσουν οι πανεπιστημιακοί:Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ομότιμος καθηγητής κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ξενοφών Κοντιάδης, συνταγματολόγος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου.

Ο Τάκης Καφετζής υπήρξε ένας από τους στυλοβάτες της Πολιτικής Επιστήμης και της κοινωνικής έρευνας στη χώρα μας, ενώ άφησε ισχυρό αποτύπωμα και στον αντιδικτατορικό αγώνα.

Όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη βαθιά αγάπη του για την επιστήμη και τον άνθρωπο. Η τελευταία του επιθυμία να δωρίσει την προσωπική του βιβλιοθήκη του στον Δήμο Χαλανδρίου, σφραγίζει με τον πιο ανεξίτηλο τρόπο το πέρασμά του από το Χαλάνδρι.