Ο Δήμαρχος Σερίφου πήγε να σφραγίσει επιχείρηση που δεν είχε άδεια για ομπρέλες και… συνελήφθη!

Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβεί να πηγαίνει ο Δήμαρχος να εφαρμόσει το νόμο,σφραγίζοντας επιχείρηση που τον καταστρατήγησε και να συλλαμβάνεται.Κι όμως:Ο Κωνσταντίνος Ρεβίνθης, ο δήμαρχος Σερίφου το υπέστη,καθώς συνελήφθη όταν πήγε να σφραγίσει κατάστημα που είχε αναπτύξει παράνομα ομπρελοκαθίσματα χωρίς καν να έχει άδεια.

Όλο και περισσότερες περιπτώσεις αυθαιρεσιών από επιχειρηματίες σε παραλίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τις συντονισμένες δράσεις του «κινήματος της πετσέτας» που ξεκίνησε στην Πάρο και εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

Το συμπέρασμα στην όλη υπόθεση είναι το περίσσιο θράσος των επιχειρηματιών που παρανομούν, πλουτίζοντας, εις βάρος των κατοίκων και των τουριστών που θέλουν να απολαύσουν ένα μπάνιο. Κάποιοι, ακόμα πιο ασυνείδητοι, ψάχνουν τρόπους ώστε να βγουν κι από πάνω. Μια τέτοια περίπτωση αποκάλυψε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Σερίφου, Κωνσταντίνος Ρεβίνθης, ο οποίος συνελήφθη όταν πήγε να σφραγίσει κατάστημα που είχε αναπτύξει παράνομα ομπρελοκαθίσματα χωρίς καν να έχει άδεια.

«Σφραγίσαμε το κατάστημα όμως μου έκαναν μήνυση για παράβαση καθήκοντος και για κατάχρηση εξουσίας και απλή δυσφήμιση», εξήγησε. «Πήγαμε να επιβάλλουμε τον νόμο την απόφαση των δικαστηρίων και των διοικητικών αρχών και βρεθήκαμε συλληφθέντες ως κατηγορούμενοι» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ