Ο Χρήστος Γκίνης νέος Δήμαρχος Σαρωνικού - EKFRASI.net

Ο Χρήστος Γκίνης νέος Δήμαρχος Σαρωνικού

Διαδέχεται τον Πέτρο Φιλίππου, ο οποίος παραιτήθηκε από το αξίωμα του για να πολιτευθεί στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Η ανάδειξη του Χρήστου Γκίνη έγινε με μυστική ψηφοφορία των συμβούλων της πλειοψηφούσας Δημοτικής Παράταξης “Σαρωνικός Συνεργασία” και αναμένεται η τυπική έγκριση του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Σαρωνικού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου η διαδικασία ανάδειξης νέου δημάρχου Σαρωνικού, ύστερα από την παραίτηση του Πέτρου Φιλίππου. Μετά από μυστική ψηφοφορία μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης «Σαρωνικός Συνεργασία», ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων, Χρήστος Γκίνης, συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία από την πρώτη ψηφοφορία και προκρίθηκε στο δημαρχιακό αξίωμα.

Ο Χρήστος Γκίνης έλαβε επτά ψήφους έναντι τεσσάρων που συγκέντρωσε ο συνυποψήφιός του και μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Δημήτρης Παπαχρήστου.

Επίκειται η επικύρωση του αποτελέσματος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, το αργότερο εντός πέντε ημερών.

Για το διάστημα αυτό χρέη δημάρχου εκτελεί ο αντιδήμαρχος Δ/νσης Τεχνικών Ανταποδοτικών Υπηρεσιών και Έργων, Βασίλης Μπούτσης.

Επικαιρότητα

Ισραήλ: Η ΑΙ μπέρδεψε το “πάρκο αστυνομίας” με την αστυνομία και χτύπησαν αμάχους στην Τεχεράνη

Το Ισραήλ ενδέχεται να χρησιμοποιεί ένα σύστημα στόχευσης βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη με ελάχιστη ανθρώπινη εποπτεία, κάνοντας συγκρίσεις μεταξύ των επιθέσεων στη Γάζα και στην