Ο Χάρης Αποστολάκης στη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» (video)

Με τη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» και τον Γιώργο Οικονόμου θα πορευτεί ο Χάρης Αποστολάκης στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. Με ανακοίνωση της η παράταξη αναφέρει:

Καλωσορίζουμε τον συμπολίτη μας Χάρη Αποστολάκη στην δημοτική μας παράταξη. Είναι τιμή μας που ένα πολύ βαρύ όνομα του αθλητισμού συντάσσεται μαζί μας.

Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στον αθλητισμό, ως αθλητής υψηλού επιπέδου, πρωταθλητής, προπονητής και διοικητικός παράγοντας αθλητικής Ομοσπονδίας.

Είναι πάρα πολλά αυτά που έχουμε να κάνουμε για τον αθλητισμό της πόλης μας, για τους αθλητικούς Συλλόγους και τις αθλητικές υποδομές. Η συνδρομή του Χάρη θα είναι πολύτιμη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ο Χάρης Αποστολάκης δήλωσε:

Ο Γιώργος Οικονόμου με τον Χάρη Αποστολάκη

«Συμπαρατάσσομαι με τον Γιώργο Οικονόμου για να αναβαθμίσουμε τον αθλητισμό της πόλης. Έναν τομέα που δεν βρίσκεται στο ενδεδειγμένο επίπεδο.

Με έπεισαν οι απόψεις και οι θέσεις του, η αθλητική του παιδεία (υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στον στίβο στο αγώνισμα των 100 μέτρων με πολλές διακρίσεις) και το πρόγραμμά του για να λυθούν τα προβλήματα της πόλης μας. Θα κάνουμε μία Νέα Αρχή στον αθλητισμό της πόλης μας

Ποιος είναι ο Χάρης Αποστολάκης

Ο Χάρης με καταγωγή από την Σάμο, έζησε από μικρό παιδί στην Αγία Παρασκευή και διακρίθηκε τα πρώτα χρόνια ως αθλητής του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου στην πάλη, όπου αναδείχτηκε πρωταθλητής παίδων, εφήβων και αργότερα μέλος της εθνικής ομάδας ανδρών. Μεσογειονίκης στο Αλγέρι και για πολλά χρόνια πρωταθλητής στην πάλη στα πρωταθλήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Παράλληλα πρωταθλητής στο Τζούντο με πολλές διεθνείς διακρίσεις και αθλητής στην άρση βαρών.

Πολύ αξιόλογη και η προπονητική του καριέρα στον Αθλητικό Όμιλο Αθηνών – Athens Dojo.

Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε δύο φορές Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και εκπρόσωπός της, Πρόεδρος της δικαστικής Επιτροπής και Πρόεδρος των Ελλήνων βετεράνων του Τζούντο.

Ο Χάρης Αποστολάκης εκτός από στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας εργάστηκε και ως υπεύθυνος ασφαλείας σε μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο.