Ο Αρ.Χατζησαββίδης απαντά στις συκοφαντίες,όπως τις χαρακτηρίζει,της “Ενότητας για τη Νέα Ιωνία”

|||

|||

         Από το γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Ν.Ιωνίας,Αρ. Χατζησαββίδη, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

        Με αφορμή την ανακοίνωση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» που υπερβολικά στηρίζει τον κ. Κατημερτόγλου, γιατί αραγέ; που είναι επικεφαλής της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» βγαίνουν τα παρακάτω συμπεράσματα:

 

1.    Ο κουμουνιστής και επικεφαλής της παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ» που επαγγελματικά εκπαιδεύει τα παιδιά μας, μεταφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο τι συζητά ο κόσμος στα καφενεία στα ΠΡΟΠΟ κ.λπ, υποβαθμίζοντας τον ρόλο του στο κορυφαίο θεσμικό όργανο , λόγω έλλειψης  επιχειρημάτων, προτάσεων και παράλληλα συκοφαντεί προκλητικά και ανερυθρίαστα την εκλεγμένη Δήμαρχο. Μ’ ένα σπάρο δύο τρυγόνια που λέει ο θυμόσοφος Λαός. Ο κ. Κατημερτζόγλου ανταγωνίζεται επάξια τον τραμπούκο Χαμαλίδη, αφού με επιστημονική δεινότητα συκοφαντεί την Δήμαρχο.

2.    Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» με τα πολύ σοβαρά ενδοπαραταξιακά προβλήματα που έχει, συντρέχει και συμπαραστέκεται για να δείξει σε ποιον άραγε, αριστερή αλληλεγγύη σε έναν συκοφάντη προκειμένου να υπηρετήσει με συνέπεια, την διαχρονική σιωπηρή συμφωνία συνολικά της αντιπολίτευσης, ενάντια στο πρόσωπο, θεσμό της Δημάρχου. Μία ώρα πριν την ανακοίνωση της παράταξης σας, ο κ. Βανδώρος έβγαλε δική του χυδαία ανακοίνωση.

3.    Δεν μπορείτε κ. Κανλή να ανεχθείτε μία γυναίκα Δήμαρχο που δεν υπέκυψε στις παράλογες απαιτήσεις της παράταξης σας και ενοχλείστε με την σύγκριση που κάνει ο κόσμος, από τις δημιουργικές παρεμβάσεις στην πόλη μας.

4.    Κύριε Κανλή κληρονομήσατε μια παράταξη αποτυχημένη, διαλυμένη και συνεχίζετε ως νέος επικεφαλής με παλιά φθαρμένα υλικά που σας υπονομεύουν και σας ακυρώνουν. Αυτό αποδεικνύεται στα Δημοτικά Συμβούλια που δεν σας σέβονται στοιχειωδώς και δεν σας επιτρέπουν να έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

5.     Δεν μπορείτε να δίνετε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων εσείς και τα τσιράκια σας στο διαδίκτυο, ενώ αυτοαποκαλείστε αριστεροί. Η ιστορία έχει αποδείξει περίτρανα πόσοι αριστεροί και όχι μόνο, ταλαιπωρήθηκαν ήταν αποκλεισμένοι από το δημόσιο και πολλά ακόμη, εξ αιτίας των κοινωνικών τους φρονημάτων. Προκαλείτε την ιστορία με τα φαιδρά επιχειρήματα σας.

6.    Όλη η Νέα Ιωνία γνωρίζει την πολιτική και κοινωνική διαδρομή της Δημάρχου. Στον πολιτικό χώρο που είστε ενταγμένοι και λέτε πως τον εκπροσωπείτε και στηρίζετε στην πόλη μας, μάλλον τον υπονομεύτε με τέτοιου είδους ανακοινώσεις που βγάζετε.   

 

 Αριστείδης Χατζησαββίδης       Νέα Ιωνία 29/7/2022

                                                                                                     Αντιδήμαρχος Οικονομικών