Ο Α.Ο. Πεύκης γιόρτασε το τέλος της αγωνιστικής περιόδου

Ο Α.Ο. Πεύκης γιόρτασε το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και διοίκηση μαζί με παίκτες και προπονητές έδωσαν ραντεβού σε λίγο καιρό για την επόμενη. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης ο οποίος δήλωσε αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Τη σταθερή βούληση της διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλης επανέλαβε ο Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης, στη γιορτή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Πεύκης που διεξήχθη τη Δευτέρα 17 Ιουνίου με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης παρουσίασε τις ενέργειες που γίνονται αλλά και αυτές που σχεδιάζονται να γίνουν για τη βελτίωση των υποδομών του Δημοτικού Στάδιού, προκειμένου τα παιδιά να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα στις καλύτερες δυνατές εγκαταστάσεις.

“Ο αθλητισμός είναι μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Θέλουμε τα παιδιά μας αλλά και οι πολίτες να αθλούνται σε χώρους ασφαλείς και λειτουργικούς”, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης προσθέτοντας ότι « στηρίζουμε τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης, οι οποίοι μαθαίνουν στα παιδιά μας να αγαπάνε τον αθλητισμό».

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Ιωάννης Καλαμπαλίκης και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Σωτηρίου. Μάλιστα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Σωτηρίου στάθηκε στο θέμα της καλύτερης περίφραξης του γηπέδου, «καυτηριάζοντας» παράλληλα τους βανδαλισμούς που παρατηρούνται σε χώρους του γηπέδου.

Κατά τη διάρκεια τους γιορτής βραβεύθηκαν από τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Πεύκης με τους γονείς να χαρίζουν το πιο «θερμό» τους χειροκρότημα.