Νίκος Σερετάκης: Η ελπίδα είναι εδώ

Με κεντρική συγκέντρωση στο Δημαρχείο έκλεισε η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας την προεκλογική της εκστρατεία, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Σερετάκη να καλεί τον κόσμο «να κάνει το βήμα και να ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με το κόκκινο γαρύφαλλο».

Η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει αναλυτικά:

Να ανθίσουν την Κυριακή στο Δήμο και την Περιφέρεια χιλιάδες κόκκινα γαρύφαλλα, εκλέγοντας πολύ περισσότερους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, που θα βρεθούν στο πλευρό του λαού!         

Η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε την Τετάρτη 4/10 η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο δημαρχείο της πόλης, με ομιλητές τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Σερετάκη, και την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Κατερίνα Γεράκη, έδωσε αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχιστεί η μάχη μέχρι τελευταία στιγμή, ώστε η κάλπη της Κυριακής να βγάλει χιλιάδες κόκκινα γαρύφαλλα αναδεικνύοντας ακόμη πιο ψηλά τη Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο και στην Περιφέρεια. 

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν τα μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ Μαρία Λαμπρινού και Φάνης Παρρής, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Κεντρικού Τομέα με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νίκος Αγγελίδης, Σοφία Κολιζέρα και Φραγκίσκος Κουτελιέρης, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος.

Η Κατερίνα Γεράκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού Τομέα επεσήμανε στην ομιλία της ότι το «Φτάνει! Ως εδώ» του λαού μπορεί να εκφραστεί με την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης. «Η πραγματικότητα είναι ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας για τον επικίνδυνο και εγκληματικό χαρακτήρα αυτής της πολιτικής. Κάθε μέρα που περνά το επιβεβαιώνει. 

Ας σκεφτούμε μόνο τις ειδήσεις των τελευταίων ημερών, για την Εύβοια και τον Βόλο που είναι ξανά πνιγμένοι στις λάσπες από ένα και πάλι βαφτισμένο ακραίο καιρικό φαινόμενο, που όλοι το ήξεραν, όλοι το περίμεναν να έρθει αλλά δεν πήραν κανένα μέτρο. Ή η είδηση για το επικίνδυνο εδώ και χρόνια στέγαστρο Καλατράβα, εκεί που μόλις πριν από μια εβδομάδα χιλιάδες κόσμου παρακολουθούσε αθλητικό αγώνα. Από καθαρή τύχη δεν συνέβη το μοιραίο, δεν επήλθε ο κίνδυνος ενός ακόμα εγκλήματος που θα το ονόμαζαν ατύχημα.» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία της.  

Νίκος Σερετάκης στην ομιλία του κάλεσε όσους σκέφτονται για πρώτη φορά να ρίξουν το ψηφοδέλτιο με το κόκκινο γαρύφαλλο να κάνουν το βήμα ξεπερνώντας δισταγμούς και προκαταλήψεις και απευθύνθηκε ιδιαίτερα σε όσους αισθάνονται αριστεροί και προοδευτικοί και νιώθουν ότι οι εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία ενσωμάτωσης σημειώνοντας ότι η ελπίδα είναι εδώ, στους αγώνες, στο εργατικό λαϊκό κίνημα, στη συμπόρευση με το ΚΚΕ

«Να προσθέσουμε τη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα στους δήμους με Δημάρχους αγωνιστές, όπως ο κομμουνιστής Κώστας Πελετίδης στην Πάτρα» είπε χαρακτηριστικά.