Νίκη των Πολιτών: Ποιος θα εισπράττει τα έσοδα των εισιτηρίων; - EKFRASI.net

Νίκη των Πολιτών: Ποιος θα εισπράττει τα έσοδα των εισιτηρίων;

Την απορία του για το ποιος θα εισπράττει τα έσοδα από τα εισιτήρια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, εκφράζει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΝΙΚΗ των Πολιτών”, Γιάννης Σταθόπουλος. Ακόμα, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κατά την περίοδο 2014 – 2019, εκφράζει τον φόβο ότι η είσπραξη των εσόδων θα ανατεθεί στην ίδια Εταιρεία που είχε “πουλήσει” τις εκδηλώσεις στο Δήμο, με αποτέλεσμα την οικονομική ζημιά του Δήμου. Γι αυτό το λόγο, ο Γιάννης Σταθόπουλος ζητά όπως η είσπραξη των εσόδων των εκδηλώσεων να γίνεται αποκλειστικά από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιάννη Σταθόπουλου, την οποία κοινοποίησε το γραφείο τύπου της Παράταξης “ΝΙΚΗ των Πολιτών” Αγίας Παρασκευής έχει ως εξής:

Ο Δήμος μας θα παρουσιάσει πολιτιστικές εκδηλώσεις τον Σεπτέμβριο. Κάποιες από αυτές, οι θεατρικές μάλλον, θα έχουν εισιτήριο 10€.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι τα χρήματα θα τα εισπράττει η Εταιρεία, που ταυτόχρονα μας έχει «πουλήσει» τις εκδηλώσεις και μάλιστα ακριβά, διότι τότε η Εταιρεία θα εισπράττει υπέρογκα ποσά.

Τα χρήματα από τα εισιτήρια αυτά είναι δίκαιο και λογικό να τα εισπράττει ο Δήμος μας.

Εξηγούμεθα για να μην παρεξηγούμεθα!

Επικαιρότητα

Διαμαρτυρία για την οδό Θάσου

Από κάτοικο της οδού Θάσου, στη Νέα Ιωνία, λάβαμε το ακόλουθο κείμενο διαμαρτυρίας για την μη ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης της οδού. Το κείμενο του αναγνώστη

– 45 βαθμοί Κελσίου στη Γιακουτία!

Κάνει κρύο στη Γιακουτία, στην Ανατολική Σιβηρία. Το -45 είναι μια συνηθισμένη μάλλον θερμοκρασία για τους Γιακούτιους, αφού η ζωή συνεχίζεται κανονικά και κυκλοφορούν στο