Νέος κύκλος Δια Βίου Εκπαίδευσης στον Δήμο Ηρακλείου

Νέος κύκλος προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης ξεκινούν στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.Η πρώτη παρουσίαση του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης θα γίνει την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 7.00′ μ.μ. στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου “Ηλέκτρα Αποστόλου

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχει ως εξής:

Ένα νέο πρόγραμμα στην κατεύθυνση της δια βίου εκπαίδευσης ξεκινάει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Με στόχο όμως να καθιερωθεί στην πόλη, θα εκκινήσει κύκλος εκπαιδευτικών διαλέξεων, τις οποίες θα μπορούν να παρακολουθούν εντελώς δωρεάν οι δημότες. Η εκπαίδευση θα αφορά ενότητες που εκτείνονται σε επιστημονικά, κοινωνιολογικά και άλλα πεδία.

Η πρώτη παρουσίαση του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης θα γίνει την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 19.00′ στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» από τον Ηρακλειώτη καθηγητή Νίκο Ηλιάδη, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης (ενδεικτικά, έχει διατελέσει εκπρόσωπος της χώρας στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και είναι επίτιμο μέλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου). Χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος. Επίσης, ομιλήτρια θα είναι η αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Αιμιλία Τζίβα.

Στόχος της παρουσίασης είναι η ενημέρωση για τον ιδιαίτερα σημαντικό και απαραίτητο αυτό θεσμό και η ευρύτερη δυνατή συμμετοχή πολιτών στις σχετικές διαδικασίες, κάτι που αποτελεί σήμερα κρίσιμη αναγκαιότητα.