Νέος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ο Γιάννης Μυλωνάκης

Τον Γιάννη Μυλωνάκη επέλεξαν οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής για να αναλάβει τα ηνία της πόλης για τα επόμενα πέντε χρόνια – Γ. Μυλωνάκης: «Ξημερώνει μία νέα μέρα για την πόλη»

Με 59.78% εξελέγη νέος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ο Γιάννης Μυλωνάκης έναντι 40.22% που συγκέντρωσε ο Γιάννης Σταθόπουλος. Η παράταξη «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» του πρώτου κατάφερε να αυξήσει τις ψήφους κατά 4.000 στον δεύτερο γύρο, ενώ και η παράταξη «Νίκη των Πολιτών» του δεύτερου έλαβε περίπου 1.500 περισσότερες από την πρώτη Κυριακή. Η συμμετοχή έπεσε στο 38.92%, όταν στον πρώτο γύρο ήταν στο 50.40%. Λευκό ψήφισε το 2.00% και άκυρο το 1.70%.

Γ. Μυλωνάκης: «Πάμε μπροστά, δεν γυρίζουμε στο χθες»

Τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής ευχαρίστησε με μήνυμα του ο Γιάννης Μυλωνάκης αναφέροντας τα εξής:

«Με την ψήφο σας σήμερα επιλέξατε να πάμε μπροστά και όχι να γυρίσουμε στο χθες. Η εντολή που λάβαμε είναι ξεκάθαρη, να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα χωρίς εκπτώσεις και παζάρια. Σε κάθε μεγάλο βήμα που θα κάνουμε θα ζητάμε τη γνώμη σας μέσα από έναν ανοιχτό διάλογο. Στόχος μας να ενώσουμε την πόλη και δεν περισσεύει κανείς για αυτό. Ξημερώνει μία νέα μέρα για την πόλη. Πρέπει και οφείλουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για την Αγία Παρασκευή.»