Νέος χώρος αναψυχής στη Ζωοδόχο Πηγή

Γράφει η Μαρία Τραγάδη, τακτικό μέλος ΔΣ ΚΟΙΠΑΠ και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης με το Μάριο Ψυχάλη

..

Η δημιουργία νέων χώρων αναψυχής για μικρούς και μεγάλους και η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων αποτελούν προτεραιότητα στο πρόγραμμά μας για την επόμενη μέρα του Δήμου. Είναι ένα από τα βασικά αιτήματα των πολιτών και από τις πιο σημαντικές ελλείψεις που έχουμε εντοπίσει όλα αυτά τα χρόνια που καθημερινά ακούμε και καταγράφουμε τις ανάγκες της κοινωνίας.

..

Οι προτάσεις μας είναι προγραμματισμένες, κοστολογημένες και γνωστές σε όλους τους πιθανούς εμπλεκόμενους, καθώς έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως μόνος αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της πόλης και πως όλοι οι δημότες και φορείς θα είναι συμμέτοχοι στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματός μας.

..

Μια από τις άμεσες προτεραιότητες μας είναι η δημιουργία πλατείας και χώρου αναψυχής στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, στο κομμάτι που περικλείεται στο Ο.Τ. 112 στη Λυκόβρυση (Μ. Λουντέμη, Α. Παπαναστασίου, Γ. Αργύρη). Για την στόχευση μας έχουμε ενημερώσει σχετικά και τους ιερείς του Ναού, οι οποίοι άκουσαν την πρότασή μας και εξέφρασαν την σύμφωνη γνώμη τους, κατανοώντας πλήρως το ξεκάθαρο της πρόθεσής μας.

..

Είναι, λοιπόν, δέσμευσή μας, στον συγκεκριμένο χώρο να διαμορφωθεί πλατεία με παιδική χαρά, ελεύθερη, προσβάσιμη για όλους, με όλα τα πρότυπα και προδιαγραφές ασφαλείας, που θα παραδοθεί στους δημότες, ώστε να προσφέρει όμορφες, ξένοιαστες στιγμές, όπως ακριβώς τους αξίζει.

..

Επενδύουμε σε ελεύθερους χώρους, σχεδιάζουμε, διαμορφώνουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.