Νέο εργατικό ατύχημα στο Πέραμα – Εργάτης χτυπήθηκε από ρεύμα - EKFRASI.net

Νέο εργατικό ατύχημα στο Πέραμα – Εργάτης χτυπήθηκε από ρεύμα

Νέο εργατικό ατύχημα στο Πέραμα - Εργάτης χτυπήθηκε από ρεύμα

Εργάτης χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης και μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο».

Δεν έχουν τέλος τα εργατικά ατυχήματα στη «Ζώνη». Σήμερα, Τρίτη 20/06, ένας εργαζόμενος χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης κατά την διάρκεια εργασιών στο επιβατηγό πλοίο «Άνεμος», στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του imerodromos.gr, ο εργαζόμενος, έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο «Θριάσιο νοσοκομείο».

Στον χώρο του εργατικού ατυχήματος βρίσκονται μέλη του Παραρτήματος Πειραιά του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας και του Σωματείου Ναυπηγοξυλουργών.

Τα σωματεία διέκοψαν τις εργασίες στο πλοίο.

Επικαιρότητα

“Μέρες Υγείας” στη Νέα Ιωνία

Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου η εκδήλωση του Δήμου Νέας Ιωνίας “Μέρες Υγείας 2025 – 2026”. Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το Παράρτημα