Νέα Ιωνία: Τους πήραν και τις πόρτες - EKFRASI.net

Νέα Ιωνία: Τους πήραν και τις πόρτες

Νέα Ιωνία: Τους πήραν και τις πόρτες

4 χρόνια χωρίς πόρτα ήταν το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην πλατεία Μακελαράκη στη Νέα Ιωνία, όπου αγωνίζεται ο ΑΟ Περισσού . Η απερχόμενη δημοτική αρχή Θωμαΐδου αποφάσισε να να τοποθετήσει την πόρτα 10 μέρες πριν τις εκλογές… ξηλώθηκε όμως από αγνώστους λίγες μέρες μετά!

Παράλληλα στη θέση της μεγάλης συρόμενης πόρτας, που χρησιμοποιούταν για την είσοδο των οχημάτων, τοποθετήθηκε σταθερό συρματόπλεγμα. Σύμφωνα, επίσης, με πληροφορίες του Νίκου Αργυρόπουλου, υπ. δημοτικού συμβούλου με τη «Δημιουργία – Αλληλεγγύη», «για τα υπόλοιπα προβλήματα (μπασκέτες χωρίς βραχίονες, σπασμένοι πάγκοι, επικίνδυνο δάπεδο κ.α.) που αφορούν την ασφάλεια τον αθλούμενων και τη λειτουργικότητα του γηπέδου ούτε λόγος βέβαια».

Ο ίδιος δηλώνει πως κατακρίνει τον βανδαλισμό απευθύνοντας παράλληλα προς τη δημοτική αρχή τα παρακάτω ερωτήματα για την εγκατάλειψη του χώρου:

  • «Ποια είναι τα μέτρα που έχει λάβει η δημοτική αρχή για τη φύλαξη και τη συντήρηση των αθλητικών χώρων και των υπόλοιπων εγκαταστάσεων;
  • Ποιες ενέργειες έχει κάνει για την ανεύρεση των ενόχων;
  • Για πολλοστή φορά η δημοτική αρχή είναι άφαντη. Γιατί δεν αναδεικνύει το ζήτημα; Μήπως γιατί οι ευθύνες τους για ακόμη μια φορά είναι μεγάλες;»

Επικαιρότητα

Ηλ. Μπάρμπας: Θα κάνει views η ΕΚΦΡΑΣΗ! (vid)

Ηλ. Μπάρμπας: Θα κάνει views η ΕΚΦΡΑΣΗ! (vid)

Την τιμητική της είχε η ΕΚΦΡΑΣΗ από τον Ηλία Μπάρμπα στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής για τον προϋπολογισμό. Πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή

Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Νέας Ιωνίας για το 2026

Νέα Ιωνία: Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι

Αλλαγές «χαρτοφυλακίων» και ανανεώση στις αντιδημαρχίες του Δήμου Νέας Ιωνίας προκύπτουν από την απόφαση του Δημάρχου, Παναγιώτη Μανούρη. Ν. Αργυρόπουλος, Ερ. Βλαχαντώνη, Δ. Καρβουνιάρης, Αλ.

Κατά του αναψυκτηρίου στην πλ. Μανδηλαρά ο Δ. Δημητρόπουλος (vid)

Τα ψήφισε όλα ο Δ. Δημητρόπουλος

“Ανέκρουσε πρύμναν” ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Δημητρόπουλος στην “βουβή” αντιπαράθεση με τον Νίκο Μπάμπαλο, η οποία υπόβοσκε περισσότερο από έναν χρόνο. Στην πιο σημαντική στιγμή