Π. Μανούρης: Θα κάνουμε έργο είτε το θέλετε είτε όχι (vid)

Νέα Ιωνία: Καθημερινότητα και σχολεία στο επίκεντρο του τεχνικού προγράμματος

Το στίγμα των πρώτων παρεμβάσεων της δημοτικής αρχής της Νέας Ιωνίας έδωσε ο Παναγιώτης Μανούρης εστιάζοντας στην καθημερινότητα, τα σχολεία και στα «μπαλώματα» από τα κενά της προηγούμενης διοίκησης.

«Ξεχαρβαλώσατε την πόλη μην κάνοντας τίποτα. Δεν ασφαλατοστρώσατε ούτε ένα μέτρο», είπε προς την τέως Δήμαρχο, Δέσποινα Θωμαΐδου, αναφερόμενός στις πρώτες παρεμβάσεις με κολωνάκια στους δρόμους και στις σχεδιαζόμενες αναπλάσεις για τα πεζοδρόμια. «Θα παραχθεί έργο είτε το θέλετε είτε όχι», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα σχολεία σημείωσε πως θα γίνει ιεράρχηση των βασικών προβλημάτων ώστε να προχωρήσουν αρχικά στην επίλυση αυτών. Παράλληλα τόνισε πως έχουν γίνει πολύ συγκεκριμένες παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους για τον καθαρισμό και την αξιοποίησή τους.

Απαντώντας στην κριτική της Δ. Θωμαΐδου είπε πως ακόμα «σουλουπώνουμε τρύπες που αφήσατε στα οικονομικά», ενώ για τη γεωθερμία υποστήριξε ότι τέσσερα χρόνια έμεινε στο ίδιο σημείο. «Σημειωτόν να πηγαίνεις θα βαρεθείς», είπε χαρακτηριστικά. Σουλουπώνουμε τις τρύπες που αφήσατε στα οικονομικά.