Νέα Ιωνία: Εξαφανίστηκε 19χρονη μαζί με το μώρο της

Από την Τετάρτη αναζητούνται η 19χρονη Κράσια Ολόντο μαζί με το 1 έτους μωρό της Ζαγιάνα Ντένγκο από τη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 10/01/2024, και ώρα 08.00, εξαφανίστηκαν από τη Νέα Ιωνία Αττικής, η Κράσια Ολόντο 19 ετών μαζί με το μωρό της, Ζαγιάνα Ντένγκο, με καταγωγή από το Κονγκό. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση στις 11/01/24 και προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Κράσια Ολόντο, 19 ετών, έχει μαύρα κοντά μαλλιά τύπου ράστα, έχει μαύρα μάτια, ύψος 1.65 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπουφάν, λευκή μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Η κόρη της Ζαγιάνα Ντένγκο έχει μαύρα κοντά μαλλιά και μαύρα μάτια. Δεν γνωρίζουμε τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».