Νέα Φιλαδέλφεια: Άγρια επίθεση σε δύο αδέρφια – Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο

«Βήμα»: Συνομιλίες ΕΛ.ΑΣ με «νονούς»

Άγρια, απρόκλητη και σχεδόν δολοφονική επίθεση από τέσσερα άτομα δέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής δύο αδέρφια, 19 και 23 ετών, την ώρα που περπατούσαν αμέριμνα επί της λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr (οι φωτογραφίες προέρχονται από την ομώνυμη ιστοσελίδα), η δολοφονική «επέλαση» των δραστών συνέβη απρόκλητα και ξαφνικά όταν οι δύο νεαροί είδαν να σταματά μπροστά τους ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο και να βγαίνουν από αυτό τέσσερα μαυροφορεμένα άτομα με κουκούλες, σιδερένια ρόπαλα και μαχαίρια.

Χωρίς να ανταλλάξουν ούτε μία κουβέντα με τους νεαρούς, οι δράστες τους επιτέθηκαν σφοδρά και άρχισαν να τους χτυπούν στο κεφάλι με τα χέρια και τα ρόπαλα. Στη συνέχεια μαχαίρωσαν δύο φορές τον 19χρονο και μία τον 23χρονο αδερφό του και συνέχισαν να τους χτυπούν αλύπητα.

Μετά την επίθεση οι δράστες τους έβρισαν αναφέροντας το όνομα ομάδας, επιβιβάστηκαν στο μαύρο αυτοκίνητο και έγιναν καπνός. Βέβαια το παράδοξο είναι πως οι δύο νεαροί ούτε φορούσαν τα διακριτικά κάποιας ομάδας, ούτε ασχολούνται ενεργά με τα αθλητικά, κάτι που αποδεικνύει πως πρόκειται για μία απολύτως τυφλή επίθεση.

Για το περιστατικό ήδη διεξάγεται έρευνα από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. και συλλέγονται στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.