Νέα διαδικασία εγγραφών στη μεικτή χορωδία του Δήμου Ηρακλείου

Με νέα διαδικασία ξεκινούν πάλι οι εγγραφές στη μεικτή χορωδία του Δήμου Ηρακλείου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου, η οποία είναι η παρακάτω:

Η μεικτή χορωδία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ανοίγει και πάλι τη διαδικασία νέων εγγραφών και περιμένει όσους και όσες θέλουν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στο τραγούδι ή απλά αγαπούν τη μουσική να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Οι πρόβες για αυτή την περίοδο ήδη άρχισαν για τα παλιά μέλη με μαέστρο την Μαρία Κάτσαρη, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στα χορωδιακά σχήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να εγγραφούν στην μεικτή χορωδία – φυσικά με δωρεάν συμμετοχή – μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου είτε τηλεφωνικά στο 2132000103 κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 9.00 έως τις 15.00, είτε με mail στην διεύθυνση politistiko@iraklio.gr αναγράφοντας στο θέμα «Αίτηση εγγραφής στη μεικτή χορωδία» και στο κείμενο τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Οι πρόβες της μεικτής χορωδίας θα γίνονται κάθε Πέμπτη στις 17.00 στο δημοτικό Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).