Νέα Αρχή: Παραλίγο η κάρτα δημότη να έγραφε “Βασίλης Ζορμπάς”

|||

|||

..
..
..

Με ανακοίνωση της η “Νέα Αρχή” σχολιάζει τη διαδικασία έκδοσης κάρτα δημότη τονίζοντας πως χάρη στην παρέμβαση της ΕΝΕΒΑΠ απετράπη η αρχική ιδέα όλες οι κάρτες, αντί ονόματος, να έχουν το όνομα του δημάρχου “Βασίλης Ζορμπάς“! “Όλοι οι δήμοι τρέχουν στην ψηφιακή εποχή, ενώ εμείς στην παλαιοκομματική εποχή των πελατειακών σχέσεων” αναφέρει χαρακτηριστικά. Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

Άλλοι Δήμοι έχουν εκδώσει εδώ και πολλά χρόνια κάρτες δημότη με πολλές χρήσεις και προνόμια. Οι κάρτες είναι ονομαστικές και η αίτηση για την έκδοσή τους γίνεται σε υπηρεσίες των Δήμων ή ηλεκτρονικά. Τα τελευταία χρόνια οι κάρτες είναι ψηφιακής τεχνολογίας (RFID.) Εδώ όχι μόνο δεν εκδίδουν ονομαστική κάρτα, αλλά υποχρεώνουν τον κάτοικο ή δημότη να υποβάλει τα σέβη του και να ευχαριστήσει προσωπικά τον αντιδήμαρχο. Πάλι καλά που με αντίδραση της ΕΝΕΒΑΠ απετράπη η αρχική ιδέα όλες οι κάρτες, αντί ονόματος, να έχουν το όνομα του δημάρχου ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ!!!

Όλοι οι δήμοι τρέχουν στην ψηφιακή εποχή, ενώ εμείς στην παλαιοκομματική εποχή των πελατειακών σχέσεων.

Η απάντησή τους είναι αστεία. Ισχυρίζονται ότι θα καθυστερήσει πολύ η διαδικασία για έκδοση κανονικών ονομαστικών καρτών νέας τεχνολογίας! Αυτό που έχουν πετύχει όλοι οι Δήμοι εδώ και χρόνια αυτοί δηλώνουν ότι δεν το μπορούν. Αλλά πρέπει να τους ευχαριστήσουμε προσωπικά γι’ αυτή τους την ανεπάρκεια. Η εποχή του Μαυρογιαλούρου!!!

Η «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή», όπως προβλέπει στο Πρόγραμμα της, παραμένει συνεπής στην ανάγκη έκδοσης ονομαστικής κάρτας δημότη με πολλές χρήσεις και προνόμια (δωρεάν στάθμευση στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, σημαντικές εκπτώσεις σε υπηρεσίες του Δήμου, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και καταστήματα κλπ).

Δείτε ακόμα: “Χαμός” στη Νέα Σμύρνη: “Ψαλίδι” σε θέρμανση και ρεύμα στα σχολεία