Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Συλλυπητήρια και εθελοντική αιμοδοσία

Τα συλλυπητήρια του ίδιου και της παράταξης του, εξέφρασε ο επικεφαλής της “Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή” και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιώργος Οικονόμου, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας για τις ανάγκες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Γιώργος Οικονόμου, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Νέα Αρχή Για την Αγία Παρασκευή», έκανε πριν από λίγο την ακόλουθη δήλωση:

«Η εθνική τραγωδία των Τεμπών μας έχει συγκλονίσει όλους. Η Ελλάδα βιώνει μια τεράστια δοκιμασία και πενθεί τις δεκάδες νεκρών σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

Πέρα από το πένθος και τη λύπη για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος, υπάρχουν και δεκάδες τραυματίες, που ζουν το δικό τους δράμα, μαζί με τους οικείους τους.

Για τους νεκρούς μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, εκτός από το να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Μπορούμε όμως να βοηθήσουμε τους τραυματίες. Ο συνδυασμός μας οργανώνει ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ για όσους δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή μετά το δυστύχημα των Τεμπών.

Καλώ όλες και όλους στους δημότες, κατοίκους κι επαγγελματίες της Αγίας Παρασκευής που θέλουν να βοηθήσουν με το πολυτιμότερο δώρο που μπορούν να κάνουν, δηλαδή με το αίμα τους, να προσέλθουν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, καθημερινά από τις 8:00 έως τις 14.30 το μεσημέρι (κτίριο Διοίκησης, 1ος όροφος) και να δώσουν αίμα ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους συνανθρώπους μας που περνούν αυτή την μεγάλη δοκιμασία».