Νέα Αρχή: Δράση ευαισθητοποίησης για αδέσποτες γάτες

Σπιτάκι για αδέσποτες γάτες χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά κατασκεύασε η «Νέα Αρχή» με αφορμή πρόσφατα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Αγία Παρασκευή. Με ανακοίνωση της αναφέρει:

Μετά τα τελευταία περιστατικά που ενείχαν υποψία κακοποίησης αδέσποτων ζώων σε γειτονιές της πόλης, η παράταξή μας προχώρησε σε μια συμβολική δράση ευαισθητοποίησης, κατασκευάζοντας από ανακυκλωμένα υλικά ένα σπιτάκι για αδέσποτες γάτες.

Πέραν της καθημερινής μέριμνας, η ευζωία των αδέσποτων επιτυγχάνεται με ένα οργανωμένο σύστημα περισυλλογής, σήμανσης, στείρωσης και εμβολιασμού, με στόχο την υιοθεσία και έσχατη λύση την επανατοποθέτηση.

Εδώ καλείται να παίξει ρόλο ο Δήμος σε συνεργασία και με τις φιλοζωικές οργανώσεις, παρέχοντας πόρους, οργάνωση, συντονισμό, τεχνογνωσία αλλά και αναζητώντας/διασφαλίζοντας συνέργειες και χορηγίες.

Το πρόγραμμα της παράταξής μας για τα αδέσποτα θα αναρτηθεί στην σελίδα μας και τα γραφεία μας θα είναι πάντα ανοιχτά να το συζητήσουμε και δια ζώσης, όπως και κάθε θέμα που αφορά τον Δήμο μας.