Να αυστηροποιηθούν οι ποινές για τους παιδεραστές ζητάει το Πράσινο Κίνημα

Να αυστηροποιηθούν οι ποινές για τους παιδεραστές ζητάει το Πράσινο Κίνημα, στον απόηχο της εισαγγελικής πρότασης στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που ουσιαστικά ρίχνει στα μαλακά τον παιδοβιαστή και μαστρωπό Μίχο ρίχνοντας όλο το βάρος της ενοχής στη μητέρα της!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Πράσινου Κινήματος έχει ως εξής:

Πιο επίκαιρη από ποτέ είναι η πρόταση του Πράσινου Κινήματος, σύμφωνα με την οποία “οι πιο αυστηρές ποινές, πρέπει να είναι για τους παιδεραστές”. Με αφορμή την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, το Πράσινο Κίνημα, επαναφέρει την πρόταση του, η οποία είναι συνυφασμένη και με το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε, ότι διαχρονικά οι κυβερνήσεις τόσο των σημερινών δήθεν αρίστων αλλά και των προηγούμενων δήθεν αριστερών, δημιούργησαν ένα νομοθετικό πλαίσιο με πολλά “νομικά παράθυρα” ως προς την επιβολή των ποινών.

Αποτέλεσμα, όλης αυτής της κατάστασης, ήταν να ακούσουμε έκπληκτοι και σοκαρισμένοι την συγκεκριμένη πρόταση της εισαγγελέως, η οποία προσβάλει ευθέως την ηθική παιδικότητα της 12χρονης.

Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι επιβεβλημένο, να αυστηροποιηθούν οι ποινές για τους παιδεραστές. Εμείς, στο Πράσινο Κίνημα, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας προς την κατεύθυνση. Γιατί όλα τα παιδιά δικαιούνται να ζήσουν μια αγνή παιδική ηλικία. Και όποιος το εμποδίζει αυτό, πρέπει να τιμωρείται…