Η παιδική χαρά στην πλατεία Ελευθερίας, στη Νέα Ιωνία, είναι πλέον λειτουργική. Τα εγκαίνιά της πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής, που έχουν έναν χώρο λειτουργικό για τα παιδιά τους, ο οποίος παρέμενε ρημαγμένος επί σειρά ετών.
Ταυτόχρονα με τις εργασίες για την παιδική χαρά έγιναν και εργασίες ανάπλασης των πεζοδρομίων της πλατείας και τοποθετήθηκαν υπαίθρια όργανα γυμναστικής
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης περιέγραψε τη συνέχεια:

“…συνεχίζουμε με την πλατεία Υγείας, η ανάπλαση της οποίας εγκρίθηκε πρόσφατα. Ακολουθεί η πλατεία Τσαλδάρη και ο πεζόδρομος της Μικράς Ασίας.
Το μεγάλο μας στοίχημα είναι τα πεζοδρόμια και οι ασφαλτοστρώσεις, όπου διεκδικούμε ένα μεγάλο ποσό ώστε να μπορούμε να ανασάνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας.
Χαθήκαν ευκαιρίες στα προηγούμενα χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε λύσεις” ανέφερε ο Παναγιώτης Μανούρης.




