Ν. Μπάμπαλος: Οι συνδημότες μας έκαναν «επιλογή εμπιστοσύνης»

Τους δημότες του Ηρακλείου ευχαρίστησε ο Δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος μετά την επανεκλογή του με 55.01% στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την επιλογή εμπιστοσύνης που μας δώσατε.

Στην προεκλογική περίοδο επιλέξαμε συνειδητά και καθαρά να μιλήσουμε αποκλειστικά και μόνο για την καθημερινότητα του δημότη και για το έργο μας – αυτό που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και όσα θα κάνουμε τα επόμενα – και να αφήσουμε τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες να κάνουν την επιλογή τους.

Το εκλογικό αποτέλεσμα και η συγκλονιστική αποδοχή των δημοτών, μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη.

Αισθάνομαι δικαιωμένος που καταφέραμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν την τύχη και την ευθύνη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τα επόμενα 5 χρόνια.

Με υψηλή λοιπόν ευθύνη θα συνεχίσουμε το έργο μας, υπηρετώντας όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια με σεβασμό την πόλη που αγαπάμε .

Σε αυτή την πορεία για την επόμενη πενταετία θα είμαστε όπως πάντα μαζί, δίπλα στους δημότες και στις γειτονιές.

Θα ανταποδώσουμε, εγώ και η ομάδα μου, στο πολλαπλάσιο με ακόμα περισσότερο έργο, ποιότητα ζωής και καλύτερες ημέρες για τον Δήμο μας.

Αυτό αποτελεί για όλους εμάς δέσμευση ώστε να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Θα συνεχίσουμε με τόλμη και αποφασιστικότητα, για να επιβεβαιώσουμε με έργο και στην πράξη ότι οι συνδημότες μας έκαναν «επιλογή εμπιστοσύνης».