Ν. Μπάμπαλος: Δεν θα απαντήσετε σε καμία ερώτηση της αντιπολίτευσης! (vid)

Σε επικίνδυνα μονοπάτια, με επιλογή του Ν. Μπάμπαλου, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, αφού έφτασε στο σημείο να δίνει εντολές στους αντιδημάρχους να μην απαντάνε σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης!

..

Ακατανόητο το γιατί, ο μεγάλος εκνευρισμός που διαπιστώνεται στις τάξεις της διοίκησης, αποτυπώθηκε και σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο.

..

Αρχικά με την καταγγελία Καραμπέτσου , στη συνέχεια με την απαγόρευση Μπάμπαλου να απαντώνται οι ερωτήσεις της αντιπολίτευσης. Στο “μίξερ” των εντυπώσεων έβαλε και την Πάτρα (!) όπου, κατά το Ν. Μπάμπαλο διακινούνται ναρκωτικά στα σχολεία αλλά η δημοτική αρχή Πελετίδη “κοιμάται”…

..

Το “κλου” ήταν τα συνήθη ξεσπάσματα του αντιδημάρχου Η. Μπάρμπα, όπου, την ώρα της αποχώρησης συμβούλων της αντιπολίτευσης και ενώ ο πρόεδρος είχε κλείσει τα μικρόφωνα (για να μην ακούν οι πολίτες τι διαδραματίζεται εκεί) , όρθιος και χειρονομώντας απευθύνεται προς την αντιπολίτευση, με τη στάση του σώματος να φανερώνει υπερβολικές (κομψά μιλώντας) συμπεριφορές (   • Δημοτικό Συμβούλιο 22/5/2024   )

Το σύνολο της συνεδρίασης μπορείτε να δείτε ΕΔΩ