Μονιμοποιήσεις των νεοδιόριστων ζητούν οι εκπαιδευτικοί

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας την Τρίτη 7/11 στις 13.30 για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων και ενάντια στην αξιολόγηση καλούν οι ΣΕΠΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ-ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ”.

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης» αναφέρει:

Α. Μονιμοποίηση νεοδιόριστων

Οι νεοδιόριστες/οι είναι μόνιμες/οι με όλα τα δικαιώματα!

Ο αγώνας που δώσαμε πέρυσι, αλλά και τόσα χρόνια συνεχίζεται!

Βάζουμε φρένο στην προπαγάνδα τρομοκράτησης των συναδέλφων να δεχθούν την ατομική αξιολόγηση και στην προσπάθεια να επιβληθούν οι μέντορες και οι συντονιστές παρά την Απεργία Αποχή της ΔΟΕ και απαιτούμε την άμεση και αυτοδίκαιη μονιμοποίηση των Νεοδιόριστων εκπαιδευτικών .

Να εκδοθούν τώρα οι διαπιστωτικές πράξεις και να σταματήσει η επιδίωξη ομηρίας! Οι εκπαιδευτικοί δεν εκβιαζόμαστε, δεν απειλούμαστε και αρνούμαστε να περάσουν στις πλάτες μας τα αντιεκπαιδευτικά τους σχέδια.

Απαιτούμε:

  1. Εδώ ΚΑΙ ΤΩΡΑ έκδοση όλων των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων.
  2. Καμία σύνδεση της ατομικής αξιολόγησης με τη μονιμοποίηση νεοδιόριστων.
  3. Κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου της αξιολόγησης.

Β. Λειτουργία σχολικών μονάδων, τμημάτων ένταξης, κατανομή παράλληλων στηρίξεων , εκπαιδευτικά κενά , ωράριο, εργασιακά δικαιώματα

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» προκηρύσσει στάση εργασίας (διευκολυντική) από 1 μέχρι 4 ώρες για τους συναδέλφους των ολοήμερων.