Μοιράστηκε και φέτος το Πασχαλινό καλάθι αγάπης και αλληλεγγύης από το Δήμο Χαλανδρίου

Με το σύνθημα “Κανένα παιδί χωρίς λαμπάδα και τσουρέκι” μοιράστηκε και φέτος το Πασχαλινό καλάθι αγάπης και αλληλεγγύης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Χαλανδρίου έχει ως εξής:

Ένα καλάθι γεμάτο αγάπη προσέφερε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου σε εκατοντάδες οικογένειες εν όψει Πάσχα.

Η φετινή διανομή των αγαθών πραγματοποιήθηκε τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη. Το Πασχαλινό καλάθι αγάπης και αλληλεγγύης περιείχε νωπό κρέας, ροφήματα, αναψυκτικά, χυμούς, βαμμένα κόκκινα αβγά, τσουρέκια, κουλουράκια, σοκολατένια λαγουδάκια και αβγά, σοκολάτες, κρουασάν, γαλακτοκομικά και φυσικά λαμπάδες.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο παραμένει σταθερά στο πλευρό περίπου 1.200 εξυπηρετούμενων, φροντίζοντας να καλύπτει τις ανάγκες τους, χάρη στη σταθερή ενίσχυση που λαμβάνει από το Δήμο Χαλανδρίου αλλά και στο διαρκώς αυξανόμενο αριθμό χορηγιών από εταιρείες, τοπικές επιχειρήσεις, φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις, σχολεία, συλλόγους γονέων, παιδικούς σταθμούς αλλά και εκατοντάδες πολίτες.

Η Διοίκηση του Δήμου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους εργαζομένους και τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την άψογη οργάνωση και της φετινής Πασχαλινής διανομής αλλά και τον καθημερινό τους κόπο να προσφέρουν έμπρακτη στήριξη σε όσους την έχουν ανάγκη.