Μια ομάδα παντελώς άχρηστων διαχειρίζεται τις τύχες 747 εκατομμυρίων ευρωπαίων πολιτών

|||

|||

..

..

..

 Σχόλιο του δημοσιογράφου τοπικής Αυτοδιοίκησης Χάρη Κουγιουμτζόπουλου 

 

  Οι ίδιο οικονομικοί φωστήρες απόφοιτοι του Harvard και του LSE που δεν πήραν χαμπάρι την ψηφιακή εξέλιξη της υφηλίου και άφησαν την Ευρώπη απ΄έξω, οι ίδιοι που σχεδίασαν στο πρώτο Μνημόνιο το πώς η Ελλάδα θα έβγαινε το 2012 στις αγορές, οι ίδιοι σχεδίασαν και την οικονομική κατάρρευση της Ρωσίας μέσω των κυρώσεων.
 
  Οι ίδιοι φωστήρες σχεδιάζουν και την Δίκαιη Ενεργειακή Μετάβαση της Ευρώπης και την στροφή στην Κυκλική Οικονομία με την οποία όπως υποστηρίζουν θα διατηρήσουν την Μητροπολιτική φυσιογνωμία της Ευρώπης. Οι ίδιοι αποφάνθηκαν ότι το Φυσικό Αέριο είναι πράσινη ενέργεια, αυξάνοντας στο μέγιστο βαθμό την εξωτερική ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης για τα επόμενα 100 χρόνια. Διότι σήμερα το να είναι “Πράσινος” ένας γόνος καλής οικογένειας, είναι πολύ trendy.
 
  Μια ομάδα παντελώς άχρηστων διαχειρίζεται τις τύχες 747 εκατομμυρίων ευρωπαίων πολιτών. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι στον Καπιταλισμό δεν υπάρχουν ίσες ευκαιρίες. Ετσι ακριβώς ο γιός του Μητσοτάκη έπιασε δουλειά στο Ευρωκοινοβούλιο την επόμενη που αποφοίτησε και ο άριστος μαθητής από 1ο ΓΕΛ Περιστερίου έπιασε δουλειά ψυκτικός, διότι η Κεραμέως που τα βρήκε ολα έτοιμα στην ζωή της, του απαγόρευσε να σπουδάζει και να δουλεύει ως “αιώνιος φοιτητής”.
 
  Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της “The Washington Post” το 70% των πατεράδων, των φοιτητών διδακτορικού διπλώματος, είναι και αυτοί κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος. Το 95% των δισεκατομμυριούχων είναι κληρονόμοι. Η διαφορά του Άχρηστου από τον Άριστο ορίζεται από μια elit που ελέγχει τα πάντα και καθορίζει και τις πολιτικές και τις τύχες των λαών.