Μεταμόρφωση:Ημερίδα Παρακολύμβησης Αντοχής Ανοιχτής Πισίνας

.

ο δήμος Μεταμόρφωσης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση-πρόσκληση :

.

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα κολύμβησης αντοχής ανοιχτής πισίνας για όλες τις αγωνιστικές και ηλικιακές κατηγορίες, που θα πραγματοποιηθεί από τον ΑΣ Καστέλλανοι, την Κυριακή 26 Μαρτίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης.

.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να εξοικειωθούν οι παρακολυμβητές με την κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας στο περιβάλλον της πισίνας. Η ανοικτή πισίνα δεν χωρίζεται από διαδρομές, αλλά οριοθετείται ο αγωνιστικός χώρος από σημαδούρες, δίνοντας την αίσθηση της κολύμβησης σε αγωνιστικό χώρο open water. Οι κολυμβητές συναγωνίζονται ο ένας δίπλα στον άλλον, ενώ πρέπει να επιδείξουν στρατηγικές και τεχνικές δεξιότητες.

.

Οι αγωνιστικές αποστάσεις που προσφέρονται απαιτούν καλή φυσική κατάσταση και εξοικείωση με τα αγωνίσματα αντοχής. Δίνεται μία καλή ευκαιρία για έναν εναλλακτικό αγώνα και απόκτησης εμπειρίας για έναν αγώνα ανοιχτής θαλάσσης ή τριάθλου.

.

Κυριακή 26 Μαρτίου: Πρωινές ώρες (αναλυτικό πρόγραμμα θα δοθεί ύστερα από τις δηλώσεις συμμετοχής).
.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον μία (1) ώρα νωρίτερα από τον χρόνο έναρξης του αγωνίσματός τους ώστε να επιδείξουν δελτία, κάρτες υγείας ή χαρτί γιατρού και να παραλάβουν το σκουφάκι με τον αριθμό τους. Προτείνεται να αποσταλούν τα παραπάνω με email εκ των προτέρων.