Μετά τους υποψηφίους “δίνουν” και τις στηρίξεις

Αφού περιέλαβε τους υποψηφίους που ελαφρώς ή βαρέως “φασίζουν” πέρασε και στις στηρίξεις η ΛΑ.ΣΥ. Νέας Ιωνίας.

..

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο η στήριξη του Ν. Κουκουλάρη στον Π. Μανούρη.

Το σχόλιο της ΛΑ.ΣΥ:

Ο Νίκος Κουκουλάρης είναι γνωστός για τις ακροδεξιές απόψεις του. Είχε φτάσει στο σημείο, το 2014, να παρευρίσκεται σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Τι κάνει τώρα, λοιπόν, σ’ αυτές τις εκλογές; Δηλώνει τη στήριξή του στον συνδυασμό Μανούρη, γιατί, λέει, είναι ο πιο κατάλληλος!

…Μάλλον αυτός «το ’πιασε το νόημα», γιατί έτσι κι αλλιώς ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν ανάμεσα στους συνδυασμούς που τους στηρίζουν έμμεσα ή άμεσα η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι σήμερα στηρίζουν τον ένα, αύριο τον άλλο και στο τέλος όλοι μαζί ψηφίζουν τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις στο δημοτικό συμβούλιο…

Πράγματι: Κανένας λαϊκός άνθρωπος δε χρειάζεται να ψάχνει για διαφορές ανάμεσά τους. Έχουν κοινά, εχθρικά για τον λαό προγράμματα, γι’ αυτό δεν έχουν πρόβλημα να αλλάζουν υποψήφιους και «υποστηρικτές» σαν τα πουκάμισα.

Ο λαός της Νέας Ιωνίας μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά: Να ψηφίσει τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αποτελεί εγγύηση ότι την επόμενη μέρα δε θα μετανιώσει για την ψήφο του.

Είναι η μόνη αγωνιστική και σίγουρη επιλογή που θα την βρει δίπλα του και όχι απέναντί του από την επόμενη μέρα των εκλογών.

5/10/2023