Μετά το βάψιμο διαβάσεων αλλάζουν τις πινακίδες σε κάποιους δρόμους

|||

|||

..

..

..

 

 Τα έργα πνοής στη Νέα Ιωνία διαδέχονται το ένα το άλλο! Μετά το βάψιμο κάποιων διαβάσεων, το οποίο πληροφορηθήκαμε με ειδικό δελτίο τύπου, ακολουθεί η αντικατάσταση κάποιων πινακίδων οδών στο κέντρο!

 

Για το έργο αυτό επίσης εκδόθηκε δελτίο τύπου, με δήλωση της Δημάρχου της πόλης Δέσποινας Θωμαϊδου.

 

Ο καθείς με τα έργα του…

 

σ.σ. Το έργο είναι σε εξέλιξη. Αναμένουμε και άλλο δελτίο τύπου μετά την ολοκλήρωση

 

 

Σχετικό θέμα:     Είδηση θα ήταν αν έβαφαν τις διαβάσεις φούξια!

 

 

Το δελτίο τύπου:  

 

” Σε εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση πινακίδων ονοματοθεσίας των οδών στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, σε μια προσπάθεια του Δήμου συμβάλλει στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών και των συναλλαγών τους.

 

Συγκεκριμένα, οι νέες ειδικές πράσινες πινακίδες, πιο μοντέρνες αλλά και πιο μεγάλες, πληροφορούν με την ονομασία κάθε οδού, διευκολύνοντας τους πεζούς και τους οδηγούς που επισκέπτονται την ιστορική αγορά της Νέας Ιωνίας.

 

Σε μήνυμά της, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, σημειώνει τα εξής: «Συνεχίζουμε να ομορφαίνουμε την πόλη μας με την τοποθέτηση νέων πινακίδων. Η σωστή ενημέρωση οδηγών και πεζών αποτελεί προτεραιότητα, με στόχο τη διευκόλυνση και τη σωστή καθοδήγηση των πολιτών και των επισκεπτών στην πόλη μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εργαζομένους στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας για τη συμβολή σε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα που, αν μη τι άλλο, βελτιώνει αισθητικά τη Νέα Ιωνία μας».