Υπέρ των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ 2008 το ΜέΡΑ 25

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αδιόριστων επιτυχόντων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2008, οι οποίοι παρόλο που έχουν επιτύχει έχουν χάσει το δικαίωμα στο διορισμό τους:

Διοριστέοι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ 11 Φυσικής Αγωγής, με 24μηνη πραγματική υπηρεσία αναπληρωτών ή ωρομισθίων, συμπεριλήφθηκαν στους Πίνακες Κατάταξης Επιτυχόντων στο διαγωνισμό του 2008 του ΑΣΕΠ (ΑΣΕΠ 3Π/2008) και δεν έχουν ακόμα διορισθεί, 14 ολόκληρα χρόνια μετά!

Η Πολιτεία, μετά την ανάρτηση των Πινάκων Κατάταξης οφείλει να προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διορισμού και να αναλάβουν καθήκοντα οι επιτυχόντες, ωστόσο μέχρι και σήμερα, μετά από δεκατέσσερα χρόνια και παρά τις οχλήσεις των ενδιαφερομένων η Διοίκηση, δεν έχει προβεί στις ενέργειες για την ολοκλήρωση του διορισμού των επιτυχόντων.

Η μεταχείριση αυτή, των ανθρώπων αυτών, συνιστά ανεπίτρεπτο εμπαιγμό, την ώρα κιόλας που είναι δεδομένες οι ανάγκες κάλυψης των αντίστοιχων κενών στο δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης.

Να αποκατασταθεί άμεσα η αδικία που υφίστανται οι επιτυχόντες/ούσες του διαγωνισμού 3Π/2008 του ΑΣΕΠ και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διορισμού τους. Είναι αδιανόητο να μην έχουν προχωρήσει ακόμα!