ΜΕΡΑ 25: Καταγγέλλουμε τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στη συναυλία του Θ. Παπακωνσταντίνου στο ΑΠΘ

|||

|||

            Από το γραφείο τύπου του ΜΕΡΑ 25 εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – καταγγελία:

 

           Απρόκλητη, δολοφονική επίθεση από τα ΜΑΤ δέχθηκαν περίπου 5.000 άνθρωποι που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο ΑΠΘ στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

 

           Οι δυνάμεις καταστολής πέταξαν πλήθος χημικών, δακρυγόνων και βομβών κρότου λάμψης στο συγκεντρωμένο κόσμο, ο οποίος δεν μπορούσε να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό σε όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την Αύρα να καταβρέχει όπου βρει τον κόσμο και αστυνομικούς να επιτίθενται για άλλη μία φορά και να παρεμποδίζουν και δημοσιογράφους.

 

           Διαβάστε κι αυτό: Αδιανόητη επίθεση με χημικά σε συναυλία (Video)!

 

           Είναι σαφές πως το καθεστώς της Μητσοτάκης Α.Ε. που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο επιλέγει αυτή την στρατηγική της έντασης. Είναι όμως εξαιρετικά επικίνδυνο, εγκληματικό και δολοφονικό ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός δήθεν Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος, μαζί με την Υπουργό Παιδείας και τον πολιτευτή Πρύτανη, να δίνουν εντολή στα ΜΑΤ να χτυπήσουν μια τόσο μεγάλη συναυλία και σε ένα μέρος όπου ξέρουν πως δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι διαφυγής.

 

           Καταγγέλλουμε αυτή την δολοφονική επίθεση των δυνάμεων καταστολής σε νέους – ως επί το πλείστον ανθρώπους – και απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσει αυτή η εγκληματική και επικίνδυνη πολιτική του καθεστώτος.