Μένουν ανοιχτά τα προαύλια 9 σχολείων σε Λυκόβρυση – Πεύκη το καλοκαίρι

Μένουν ανοιχτά τα προαύλια 9 σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για όλο το καλοκαίρι, μετά από απόφαση του Δημάρχου Μάριου Ψυχάλη. Σκοπός της απόφασης είναι η επιλογή περισσότερων χώρων άθλησης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους σε ασφαλές περιβάλλον.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Ανοιχτοί θα παραμείνουν αυτό το καλοκαίρι οι αύλειοι χώροι 9 δημοσίων σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης, με απόφαση του δημάρχου Μάριου Ψυχάλη.

Πιο συγκεκριμένα τα προαύλια των σχολείων θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους που θέλουν να αθληθούν και να απασχοληθούν δημιουργικά από την Τετάρτη 3 Ιουλίου έως και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 (και Σαββατοκύριακα) 17:30′ – 22:00′.

O δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Ως διοίκηση υλοποιούμε ακόμα μία δέσμευσή μας. Τα σχολεία μας τα θέλουμε ανοιχτά και το καλοκαίρι, έτσι ώστε να δίνουμε περισσότερες επιλογές για άθληση και δημιουργική απασχόληση. Για τη διοίκηση θα είναι μεγάλη χαρά να βλέπει μικρούς και μεγάλους να αθλούνται όλο το καλοκαίρι, σεβόμενοι τα προαύλια των σχολείων».

Τα σχολεία που θα παραμείνουν ανοιχτά:

-2ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης

– 3ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης

-Γυμνάσιο Λυκόβρυσης

-2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης

-3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης

-4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης

-1ο Γυμνάσιο Πεύκης

-1ο Λύκειο Πεύκης

-Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρυκόων Πεύκης