Με τους κατοίκους της Ειρήνης συναντήθηκε ο Παν. Μανούρης

Με τους κατοίκους της συνοικίας της Ειρήνης συναντήθηκε ο Παν. Μανούρης, εφαρμόζοντας τη δέσμευση του για συχνή επαφή με τις γειτονιές του Δήμου Ν. Ιωνίας και τους δημότες. Ο Παναγιώτης Μανούρης βρέθηκε στο καφενείο επί της οδού Σόλωνος και Σεβαστείας όπου και συζήτησε με τους κατοίκους κι άκουσε τα προβλήματα τους.

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Πιστός στις δεσμεύσεις του ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας, Παναγιώτης Μανούρης, συνεχίζει τις συναντήσεις με τους κατοίκους στη γειτονιά τους.

Αυτή τη φορά το ραντεβού Δημάρχου – κατοίκων δόθηκε στην Συνοικία Ειρήνη, στο καφενείο επί της οδού Σόλωνος και Σεβαστείας.

Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της συγκεκριμένης περιοχής, ανέλυσε το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της κατάστασης της γειτονιάς, ενώ οι κάτοικοι από την πλευρά τους μετέφεραν τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παναγιώτης Μανούρης δήλωσε ότι: «Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ σε αυτή τη γειτονιά, στη συνοικία που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Βρίσκομαι εδώ στο πλευρό σας να ακούσω τα προβλήματα σας. Θέλω να σας γνωστοποιήσω το πρόγραμμα μας και τα χρονοδιαγράμματα των παρεμβάσεων για την περιοχή σας, μια περιοχή που γνωρίζω καλά. Πρωταρχικός μου στόχος παραμένει η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας».