Με τον Γιάννη Σταθόπουλο ο Νικόλας Μπιρμπάκος

|||

|||

..

..

..

Ακόμα μια συμμετοχή ανακοινώνει η “Νίκη των Πολιτών” του Γιάννη Σταθόπουλου. Ο δημοσιογράφος Νικόλας Μπιρμπάκος εντάσσεται στην παράταξη, σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση: 

 

  Καλωσορίζουμε τον δημοσιογράφο και συντάκτη ραδιοφώνου Νικόλα Μπιρμπάκο στην μεγάλη οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».

 

Ο Νικόλας έχει μεγαλώσει στον Παράδεισο της Αγίας Παρασκευής και κατοικεί στην περιοχή από το 1981.

 

  Είναι παντρεμένος με την δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαρίδου με την οποία έχουν μια κόρη, μαθήτρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου, η δε αδελφή του Αντωνία Μπιρμπάκου διατηρεί Πνευμονολογικό ιατρείο στην οδό Αγίας Τριάδος.

 

  Ο Νικόλας ήταν μέλος του ΔΣ γονέων του 14ου Νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής και σήμερα είναι δίπλα στον Σύλλογο γονέων του 7ου Δημοτικού 

 

  Από πλευράς βιογραφικού μετά τα σχολικά του χρόνια στο 4ο Δημοτικό και το 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής, πήρε το πτυχίο του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου συμμετείχε στην επιστημονική ομάδα του καθηγητή Κ. Βαρώτσου σε θέματα Ανώτερης Ατμόσφαιρας.

 

  Σπούδασε, επίσης, στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και από το 1992 έως και σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο των ΜΜΕ.

 

  Ήταν υπεύθυνος λειτουργίας του Γραφείου Τύπου της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής (2005-10) και έχει εργαστεί στον χώρο της Τηλεόρασης ως αρχισυντάκτης και συντάκτης εκπομπών Ραδιοφώνου (ΕΡΤ, Alpha, ΑΝΤ1) και ως παραγωγός εκπομπών (Δίαυλος 10, Εν Λευκώ, Alpha 989 και POLIS 88,6).

28 Ιουνίου 2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

 

Δείτε ακόμα:    Ο δημοσιογράφος Ζαχαρίας Σώκος υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της “Νίκης των Πολιτών”